Política

Merkel insta Rajoy a aplicar “reformes de forma ràpida”

La cancellera alemanya envia un telegrama de felicitació al líder del PP i el convida a treballar conjuntament

Li recorda que el “mandat” dels votants a les urnes ha estat “clar” i l'apressa a posar en marxa un pla de mesures

La cancellera alemanya, Angela Merkel, ha enviat un telegrama al líder del PP, Mariano Rajoy, per felicitar-lo per la seva victòria a les eleccions de diumenge en el qual destaca el “mandat clar” que li han donat els espanyols per dur a terme “reformes immediates” en aquests “moments difícils” per a Espanya i Europa.

En el seu missatge, que es produeix després que la cancellera mantingués aquest dilluns una conversa telefònica amb Rajoy, Merkel ressalta que el líder del PP ha rebut “un mandat clar en moments difícils per a Espanya i Europa per decidir i implementar ràpidament les reformes necessàries”.

En aquest sentit, com ja va fer aquest dilluns, la canceller ha desitjat “èxit” a Rajoy i ha confiat a poder treballar de manera conjunta per “aprofundir en la integració europea i pel benefici d'Europa”.

Alhora, Merkel ha confiat a poder treballar amb el futur govern del PP en l'aprofundiment de les ja per si mateix “bones i tradicionals relacions d'amistat” que uneixen Espanya i Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.