Política

El joves del Barça golegen el BATE Borisov (4-0)

L'equip blaugrana, farcit de jugadors del filial, tanca amb autoritat la primera fase de la lliga de Campions

Sergio roberto, Montoya i Pedro per partida doble, golejadors de la nit

El BATE Borisov no ha estat rival per als joves del Barça, que s'han imposat per un clar 4-0 en l'últim partit de la primera ronda de la lliga de Campions.

Amb un equip de circumstàncies farcit de jugadors del filial, ja que Guardiola ha preferit donar descans als titulars de cara al partit contra el Real Madrid de dissabte, el Barça s'ha imposat clarament a l'equip bielorús i ha deixat clar perquè s'ha classificat com a primer del seu grup.

Ha inaugurat el marcador Sergio Roberto, que ha fet el primer gol al minut 34. Amb aquest únic gol s'ha arribat a la mitja part. Ja a la segona part han arribat els gols de Montoya, al minut 59 i els dos de Pedro, als minuts 63 i 88.