Política

El jutge del cas Palma Arena imputa Iñaki Urdangarin

José Castro, instructor del cas , aixeca el secret de sumari i cita a declarar el gendre del rei el 6 de febrer

El duc de Palma està acusat de presumptes delictes de malversació de fons, frau, falsedat documental i prevaricació

El jutge José Castro, instructor del cas Palma Arena, ha citat per al 6 de febrer com imputat al duc de Palma, Iñaki Urdangarin, després d'aixecar el secret de sumari de la investigació per presumptes irregularitats a l'Institut Nóos, que va presidir fins al 2006.

Fonts jurídiques han informat d'aquesta decisió, que es produeix un cop acabades les diligències i després que la Fiscalia Anticorrupció de Balears hagi apuntat a un suposat “entramat societari” teixit suposadament per Urdangarin i el seu soci Diego Torres per “apoderar-se” de fons públics i privats que va rebre l'Institut Nóos.

El cas sobre l'Institut Nóos, que la policia ha anomenat operació Babel, es va iniciar de rebot en sortir les seves activitats en el sumari del cas Palma Arena que instrueix des de fa anys el jutge Castro al voltant de nombrosos casos de suposada corrupció detectats durant el govern balear de Jaume Matas.

El duc de Palma està acusat de presumptes delictes de malversació de fons, frau, falsedat documental i prevaricació

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.