Política

barcelonès

Badalona i Montgat es mobilitzen a favor de la independència

“Montgat per la Independència” es presenta aquest vespre i demà és el torn de Badalona

Les societats civils de Badalona i Montgat han impulsat un moviment a favor de la independència de Catalunya. “Montgat per la Independència” es presenta aquest vespre, a dos quarts de nou, al restaurant Can Chimi, a la plaça de les Mallorquines. Demà és el torn de Badalona. El teatre del Círcol Catòlic, a tocar la plaça de la Vila, és l'escenari triat per a la presentació de “Badalona per la Independència”, un moviment ciutadà que, tal i com succeeix amb Montgat, s'emmarca dins l'Assemblea Nacional Catalana.

L'acte de Badalona, que comença a les vuit del vespre, comptarà amb la presència de l'actor Toni Albà i estarà conduït per Lola M. Sala i Andreu Solsona. En el decurs de la vetllada, l'historiador local Jordi Albaladejo farà una aproximació a la història de l'independentisme de Badalona. Tant en el cas de Badalona com en el de Montgat, diverses entitats i partits polítics donen suport al moviment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.