Política

Veray defensa que la llei de costes sigui més “flexible”

La diputada del PP per Girona, Concepció Veray, defensarà que la llei de costes sigui flexible per potenciar l'economia a Girona

Reivindicarà a Madrid un nou projecte per a la platja de s'Abanell

La diputada del PP per Girona, Concepció Veray, s'ha compromès a defensar la reforma de la llei de costes perquè es farà amb uns criteris que permetin ampliar les possibilitats de desenvolupament de les activitats econòmiques, especialment en unes comarques en què, com les de Girona, té molt de pes i impacte el sector turístic. “S'està treballant i estudiant la reforma de la llei de costes amb l'objectiu de fer compatible la protecció del litoral amb el desenvolupament de les activitats econòmiques”, va remarcar Veray, que també va criticar les polítiques que van fer els socialistes: “Un objectiu totalment oblidat pel PSOE i que tants problemes ha ocasionat a la costa gironina”, va respondre la diputada.

Per això, Veray, en una visita que va fer a Blanes, va considerar “important” i una “bona notícia” aquesta reforma de la llei de costes anunciada pel ministre Arias Cañete en la seva compareixença al Congrés dels Diputats. En aquest sentit, Veray va afirmar que “aquest és un anunci molt important per a les comarques gironines, les quals estan realment afectades per la llei de costes que va fer el PSOE”.

Concepció Veray es va reunir dimecres a Blanes amb els regidors del PP de la comarca de la Selva per explicar-los de primera mà les mesures que està prenent el govern espanyol per reactivar l'economia i interessar-se per les necessitats d'aquesta comarca i els seus municipis. Per Concepció Veray, “la reforma laboral és una de les màximes prioritats del govern de Rajoy i un element indispensable per lluitar contra el creixement desmesurat de l'atur i crear ocupació”.

LA FRASE

Volem fer compatible la protecció del litoral amb les activitats econòmiques
Concepció Veray
DIPUTADA DEL PP A MADRID

El PP vol un nou projecte per a s'Abanell

La diputada del PP també es va comprometre a continuar treballant per a la millora de la zona de s'Abanell, a Blanes, reivindicant al Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient la necessitat de tirar endavant el nou projecte del passeig de s'Abanell de Blanes per poder solucionar els problemes actuals d'aquesta zona com més aviat millor tenint en compte que és un municipi que viu del turisme de sol i platja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.