Política

política

Vint moreres obren una altra guerra a Tossa

CiU acusa TU i el PSC de la tala

El govern local diu que estaven mortes

La calma política a Tossa de Mar està molt lluny d'aconseguir-se. Tot i que ja fa nou mesos de les eleccions, les espases continuen alçades. I tot indica que la tensió es mantindrà durant tot el mandat. La nova batalla a Tossa l'han protagonitzat uns arbres.

El foc el va encendre el grup de Convergència i Unió, que va anunciar que havia denunciat una tala d'arbres als Serveis Territorials de Costes del Ministeri de Medi Ambient a Girona i al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a Barcelona. En concret, es tracta de vint moreres del passeig del Mar de Tossa, que segons CiU hauria fet el govern local (TU-PSC). En un comunicat, la federació –liderada per l'exalcaldessa Imma Colom– va denunciar que no han tingut “coneixement, ni justificació, que s'hagi sol·licitat aquesta tala, ni existeixi cap acord per fer-ho”.

El govern local, però, va contraatacar afirmant que els arbres estaven malalts, segons un informe de Medi Ambient. Fonts municipals van assegurar que els veïns hi estaven d'acord: “Tant d'acord que fins i tot han pagat la tala i la seva reposició.” L'Ajuntament assegura que es replantaran els vint arbres.

Curiosament, quan l'any passat CiU governava, TU i el PSC van posar el crit al cel per la tala d'un roser i un pi. Aleshores van acusar Colom de tenir mania a les plantes. La guerra continua oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.