Política

POLÍTICA

Sáez denuncia que el PP amaga l'estat de l'N-II

El diputat del PSC al Congrés, Àlex Sáez, critica que el govern no li contesti

El PP no té intenció d'informar de l'estat d'obres prioritàries per a les comarques gironines, com la N-II. Aquesta és la denúncia que fer ahir, en roda de premsa, Àlex Sáez, diputat del PSC al Congrés per Girona. Sáez va criticar el bloqueig del govern del PP al treball de control de l'oposició, després que, segons va dir, ha fet 32 preguntes de les quals encara no ha rebut cap resposta. El diputat socialista ha preguntat sobre l'adjudicació definitivament del tram de l'A-2 entre Sils i Caldes de Malavella o les intencions del PP en relació amb l'estació intermodal de Girona. El diputat del PSC va reclamar “un calendari creïble sobre les actuacions al sud i al nord de la N-II”, i va recordar que el PP es va comprometre a fer les obres. Sáez també va alertar que la reforma laboral, lluny de generar ocupació, destruirà llocs de feina i afavorirà la precarietat, especialment pel que fa referència a la creació d'un contracte únic per a empreses de menys de 50 treballadors

Festival Porta Ferrada

D'altra banda, Sáez s'ha compromès a defensar a la Comissió de Cultura del Congrés dels Diputats la declaració d'esdeveniment d'interès públic del festival de Porta Ferrada, tal com ja va aprovar el ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.