Política

El PP protagonitza una nova censura al BIM de Gandia

El govern no accepta la notícia subministrada pel Grup Municipal Socialista i escull una a l'atzar sense consultar-ho prèviament

Els socialistes critiquen la manipulació i la falta de llibertat

El Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de Gandia ha denunciat que el govern del PP ha tornat a censurar la seua veu a l'espai que li correspon al número del mes de febrer del Butlletí d'Informació Municipal (BIM). Es tracta de la segona vegada en tres números que el departament de Comunicació censura la notícia subministrada pel grup.

En aquesta ocasió, Torró i el seu responsable de comunicació, Josemi Villar, han tapat una informació en la que els socialistes parlaven de les dues adjudicacions milionàries (de 3,5 milions d'euros en total) que el govern de Gandia ha fet a dues televisions privades després d'haver tancat Gandia Televisió aquest estiu. A més, també s'incloïa una foto sobre les protestes dels treballadors de la ja extinta GTV.

Per als socialistes, aquest nou atac demostra elmenyspreu del govern cap al Grup Socialista en l'oposició i, sobre tot, que Torró amaga alguna cosa darrere d'aquestes adjudicacions que constantment tracta d'amagar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.