Política

Un grup de Mossos s'afegeix a la causa independentista

Creen a Girona una sectorial de l'ANC formada per agents de la policia catalana que volen un estat propi

Un grup d'agents dels Mossos d'Esquadra de Girona s'han organitzat per crear una sectorial dins l'Assemblea Nacional Catalana, oberta a tot el territori, per assolir finalment un estat propi.

Ahir, al pont de Pedra de Girona, es va oficialitzar aquesta iniciativa que neix pel moment de crisi nacional que ha generat “un país empobrit i assimilat per un Estat espanyol centralista i espoliador”, segons va dir Sergi Mir, coordinador de la sectorial Mossos per la Independència: “Convidem tots aquells companys i companyes que creuen que la independència del nostre país és l'única via possible per sobreviure com a poble a afegir-se al nostre projecte”, va remarcar Mir. Per això, Mossos per la Independència subscriu plenament el plantejament de l'Assemblea Nacional Catalana i, per aquest motiu, han decidit formar-ne part com a grup sectorial.

Mir va explicar també les especificitats del cos, en el sentit que és complicat que altres agents facin el pas: “Hi ha temes com ara la privacitat, relacionada amb l'exercici de la nostra feina, que fan que sigui més complex. Tot i això estem rebent moltes peticions d'adhesió”, va dir, sense concretar quants agents en formen part.

LA FRASE

La independència és l'única via possible per sobreviure i convidem més companys a formar-ne part
Sergi Mir
secretari de mossos per la independència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.