Política

Aguirre sobre l'avortament: “No és un dret, sinó un fracàs de la dona”

La presidenta de la Comunitat de Madrid s'ha mostrat partidària de modificar l'actual llei, que va canviar el PSOE

Assegura que la interrupció voluntària de l'embaràs no ha de suposar cap pena de presó

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest dijous que l'interrupció voluntària de l'embaràs “no és un dret, sinó un fracàs de la dona”. Malgrat això, Aguirre s'ha mostrat convençuda que no té que suposar cap pena de presó, però s'ha mostrat partidària de modificar l'actual llei de l'avortament perquè la legislació que va canviar el PSOE no li agrada “gens”.

“Espero que el PP la torni a canviar, amb uns terminis. Els avortaments practicats als vuit mesos són assassinats” ha manifestat. A més a més, Aguirre ha donat suport a les paraules pronunciades aquest dimecres al Congrés pel ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, en relació amb el dret a la maternitat i ha senyalat que “és veritat que moltes vegades els homes no volen fer-se responsables” i que “l'ajuda a les dones perquè tirin endavant l'embaràs, ha d'anar a més”.

Per la seva banda, el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha manifestat que comparteix al “100%” les paraules del titular de Justícia sobre el fet que existeix una “violència estructural contra la dona pel sol fet d'estar embarassada” que la porta a l'avortament i ha afegit també que existeixen estudis universitaris que ho demostren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.