Política

CiU planta el PSC després de 50 minuts d'espera

Era la primera reunió formal per debatre el pressupost per a aquest 2012

El govern local finalment no es va reunir ahir al vespre amb el grup de CiU com estava previst. La delegació de la federació nacionalista, formada per quatre regidors i liderada pel cap del grup municipal, l'exalcalde Josep Trias, va arribar puntual a dos quarts de vuit del vespre a l'Ajuntament. Cinquanta minuts més tard, a un quart i cinc de nou, cansats d'esperar-se a l'escala i sense que cap membre del govern els donés cap explicació, van enviar un missatge SMS a l'alcalde Josep Marigó en què li explicaven que entenien que tenia feina –estava reunit amb els representants de les comunitats de les escoles bressol–, però que marxaven i que si volia avui podien mirar de repetir la reunió. L'alcalde Marigó, en sortir de la reunió amb les escoles bressol –una hora i mitja després de l'hora prevista per reunir-se amb CiU– va explicar que li sabia greu i que consultaria l'agenda per veure quan podien quedar. Malgrat el lleig fet pel govern local, CiU és, a priori, qui més possibilitats té de facilitar l'aprovació del pressupost municipal. Ha posat algunes condicions i s'ha negat a acceptar el tancament de dues de les tres llars d'infants.

D'altra banda, el PP, que també està obert a negociar, va demanar que en el pressupost es prioritzin les inversions: “És inadmissible que el govern de Blanes es plantegi tancar serveis públics quan encara hi ha marge per retallar en partides que no tindran una afectació directa sobre els ciutadans”, va dir Salvador Tordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.