Política

Rus nega la plaça de bous als sindicats

El president de la Diputació de València argumenta que es tracta d'un acte de “caràcter polític”

L'oposició recorda que el cós taurí va acollir l'últim míting de Rajoy

La diputada d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha presentat una bateria de preguntes al plenari de la Diputació de València per conéixer els motius pels quals el PP ha denegat als sindicats l'ús de la plaça de bous per a un acte el pròxim 31 de març.

“És inaudita l'excusa de ‘caràcter polític' que posa el senyor Rus per a no cedir la plaça, quan és obvi que la plaça ha acollit nombrosos actes polítics, l'últim un míting de Rajoy”, critica la diputada.

Pérez Garijo ha reclamat al PP que rectifique aquesta decisió i atorgue permís als sindicats perquè puguen realitzar l'acte. “No seria comprensible que es cedira la plaça per a la festa de l'Oktober Fest, per a un macroconcert amb botellot o per als mítings del PP, i que un acte dels sindicats no fóra possible”, subratlla.

La diputada d'EUPV considera que darrere d'aquesta decisió “possiblement hi ha l'obsessió de Rus per a impedir que la gent d'esquerres tinga opció d'utilitzar la plaça. D'altra manera, no s'entén que es denegue l'acte als sindicats, així com el veto al concert de Lluís Llach de l'any passat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.