Política

ERC critica l'aval dels socialistes a un vicepresident de l'Eurocambra contrari a l'ús del català

Martínez va titllar de “broma” autoritzar la llengua catalana a la institució europea

“És inimaginable que en qualsevol altre país hi hagi un gran partit que s'oposi a l'oficialitat de la seva llengua”, denuncia Junqueras

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha criticat que el PSC avali un vicepresident de l'Eurocambra totalment contrari a l'ús del català a la institució europea, en referència a com Miguel Ángel Martínez. En una entrevista a l'ACN, Martínez, històric del PSOE, va dir que no troba “ni viable ni raonable” i, fins i tot, va qualificar de “broma” autoritzar l'ús de la llengua catalana a l'Eurocambra.

“Que en el nostre país hi hagi un partit com el PSC que dóna suport a persones que s'oposen al ple reconeixement de la nostra llengua no ens agrada”, ha assenyalat Junqueras, i ha afegit: “És inimaginable que en qualsevol altre país europeu hi hagi un gran partit que s'oposi a l'oficialitat de la seva llengua al Parlament europeu”, ha reblat el president d'Esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.