Política

Pujol crida a la lluita si l'estat espanyol es vol quedar Catalunya a “preu de saldo”

L'expresident efectua aquestes declaracions en referència a la possibilitat d'intervenció per part del govern de Mariano Rajoy

Apel·la a la resistència i es mostra convençut de què el territori català sortirà endavant gràcies a la seva iniciativa

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha cridat aquest matí de dilluns a la defensa si l'estat espanyol pretén quedar-se Catalunya a “preu de saldo”, en referència a la possibilitat de què es plantegi intervenir-la.

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'expresident s'ha mostrat contundent després que aquest mateix dilluns el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi anunciat en una entrevista a El Punt Avui que si veu que el govern de Mariano Rajoy té aquesta intenció, avançaria les eleccions. “Si una empresa va malament i no pot pagar, la poden intervenir. Si se la queda algú, se la queda a preu de saldo”, ha alertat Pujol.

“La solució per anar junts de la mà ja no és viable”, ha insistit l'expresident. Segons ell, Catalunya ha de reaccionar a “l'ofec econòmic i polític, i també, davant l'amenaça de la seva identitat” imposada des de la resta d'Espanya.

Catalunya ha fet importants aportacions a la consolidació de la democràcia espanyola, al seu judici, però ha estat pagada amb deslleialtat i ara, s'aprofiten de la seva debilitat econòmica. Per això, ha apel·lat a resistir i s'ha mostrat convençut de què el territori català sortirà endavant gràcies a la seva iniciativa i als seus actius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.