Política

política

El PP de Girona ha sumat 398 afiliats en tres anys

El populars convoquen el 12è congrés provincial pel 17 de juny

L'objectiu és créixer a les comarques interiors

Enric Millo, president del PP gironí, el qual aspira a la reelecció, vol continuar treballant per “consolidar l'estructura del partit en aquest congrés per tal de mantenir la línia de creixement en les pròximes eleccions municipals i millorar la implantació a les comarques interiors. Millo també ha explicat que “el creixement no només el podem valorar amb els resultats electorals, sinó que en aquests tres anys i mig s'han donat d'alta 398 nous afiliats a Girona”. En aquest sentit, Millo ha explicat que “arribem al congrés amb una situació totalment diferent a la del 2008”, i destaca que “el balanç d'aquests tres anys i mig és molt positiu, perquè hem aconseguit resultats històrics”.

La junta va escollir els membres del comitè organitzador del congrés, que presidirà el portaveu del PP a Blanes, Salvador Tordera. Pel que fa a les comunicacions, la diputada al Congrés i portaveu a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, presentarà la comunicació política; Laura Galiana, portaveu a Palafrugell, exposarà la comunicació municipal i Enric Martínez, portaveu del partit a Lloret de Mar, presentarà la comunicació social. També es van escollir els representants de la mesa i el president, Manel Escobar. En el 12è congrés del PP de Girona hi participaran 251 compromissaris, que es dividiran en 198 electes, que estaran repartits per comarques en funció de la representació territorial, i 53 de nats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.