Política

política

El PP gironí passa de 3 a 6 membres a l'executiva catalana

El PP de Girona vol que es visualitzi el pes que té, o vol tenir, dins l'executiva del partit a nivell català. Per això, la presència gironina passa de 3 a 6 representants, un cop finalitzat el XIII Congrés de Catalunya del PP. Enric Millo, president del PP a Girona, i portaveu dels populars al Parlament, tindrà la vicesecretaria d'Acció Política i Econòmica. Millo ha destacat “la important presència gironina dins la nova estructura del PP català, amb responsabilitats destacades” i ha explicat que “és la recompensa a la bona feina que s'està fent des del Partit Popular de Girona, que demostra la confiança que la presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, té en Girona”.

En la nova estructura, la diputada del PP per Girona al Congrés dels Diputats i portaveu a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, s'encarregarà de la secretaria d'àrea de relacions institucionals; el secretari general del PP a Girona, José Luis Montero, serà secretari de l'àrea d'infraestructures, i Jordi Farré, número dos de les llistes al Senat per Girona en les darreres eleccions generals, ha estat nomenat coordinador de relacions amb Iberoamèrica. Les altres dues incorporacions gironines al comitè executiu, en qualitat de vocals, han estat la vicepresidenta del Consell Comarcal del Gironès i regidora a l'Ajuntament de Girona, Cuca Mascort, i el portaveu a l'Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.