Política

Trias diu que Monago s'equivoca buscant la picabaralla i reitera que el TAV a Extremadura és un error

L'alcalde de Barcelona respon a les amenaces llançades pel president de la Junta d'Extremadura

Li recorda que la política “no és qüestió d'atributs” i li demana “sentit comú”

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha respost aquest dimarts les paraules formulades pel president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago, que aquest dilluns li va llançar una amenaça: “Si tens collons, m'ho dius a la cara[les crítiques de Trias a portar el TAV a Extremadura]”.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Trias ha considerat que Monago s'equivoca buscant la “picabaralla” entre comunitats autònomes. Per l'alcalde de Barcelona es tracta de tenir clares les “prioritats” en època de crisi: “Monago s'equivoca perquè la política no és una qüestió d'atributs, sinó de prioritats. I dur el TAV a Extremadura és un error”, ha argumentat, tot demanant “sentit comú”.

“Si vol, que vingui i li explico”, ha afirmat Trias, tot reiterant que cal posar “sentit comú i mirar com invertim els nostres diners”. A més, l'alcalde de Barcelona ha assegurat que si Monago el convida a Extremadura, “no tinc cap problema”. “M'agrada viatjar per Espanya”, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.