Política

‘Espanya es trenca': demà, dossier especial d'El Punt Avui

El diari analitza a fons els diferents aspectes de la greu situació que viu actualment l'Estat espanyol

La greu situació de l'Estat espanyol serà objecte d'anàlisi a fons demà a les planes d'aquest diari, amb un dossier d'onze pàgines dedicat a resseguir els diferents aspectes que han posat l'Estat en un carreró sense sortida.

Els periodistes d'El Punt Avui a Madrid i el País Basc, així com diversos redactors de les seccions d'Europa-Món i Política del diari, analitzen temàticament des de diferents perspectives la greu situació espanyola, des de la política i la crisi de l'estat autonòmic, passant per l'economia i la pèrdua de prestigi internacional de la marca España. Les infraestructures i la crisi de la monarquia també tenen el seu espai en aquesta repassada exhaustiva de la situació espanyola. Naturalment, un dels temes destacats d'aquest treball serà la relació de Madrid amb el País Basc i Catalunya i les perspectives
dels processos sobiranistes que es viuen en aquests dos països avui integrats
a l'Estat espanyol.

A banda del dossier, que es publicarà en aquesta mateixa secció de política, el diari de demà dedicarà
a analitzar el tema l'editorial del dia i també una portada especial.

Com ens veuen?

El dossier tindrà continuïtat amb una sèrie d'entrevistes que s'aniran publicant a partir de dimarts, en què es demana a personalitats de l'Estat la visió que es té a Espanya sobre Catalunya.

LA XIFRA

11
pàgines especials
en l'edició de demà, dedicades a analitzar els diferents aspectes de la crisi general espanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.