Política

“He muntat elefants però mai he disparat contra ells”

El governador de Florida recorda al rei Joan Carles el seu viatge a Botswana durant una recepció en el Palau de la Zarzuela

  • El rei Joan Carles rep al governador de Florida, Rick Scott EFE.

El rei Joan Carles ha rebut aquest dimarts al governador de Florida, Rick Scott, en el Palau de la Zarzuela, i aquest ha saludat el monarca recordant-li el viatge a Botswana. “Jo he muntat en elefants però mai he disparat contra ells”, exclama a l'entrar a la sala on l'esperava el rei Joan Carles.

Després de la broma, Scott continua explicant-li un viatge que va fer al país africà amb la seva dona. I per acabar, li pregunta: “Com s'ha fet això al maluc? Estava caminant?”. “No, no, a la nit, al sortir del llit!”, li respon el monarca. I el governador remata: “De veritat? Es podia haver inventat una història millor”.

Rick Scott està de visita a Espanya per promocionar la inversió a l'estat nord-americà i per desenvolupar les relacions comercials entre els dos països en un estat que aglutina set de cada deu empreses espanyoles als Estats Units.

Scott, que presideix també la companyia publico - privada encarregada del desenvolupament econòmic de Florida, ha anat a Zarzuela acompanyat per la seva dona, Annette Scott; l'ambaixador dels EUA a Espanya, Alan Solomont; el secretari de Comerç i conseller delegat d'Enterprise Florida Inc., Gray Swoope; el director general de Política Exterior i Assumptes Multilaterals Globals i de Seguretat, Santiago Cabanas, i l'empresari sucrer cubà José Pepe Fanjul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.