Política

El PSPV anuncia que es personarà en el cas Blasco

El secretari general anuncia que els socialistes han pres aquesta decisió perquè es conega tota la trama existent a sota

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha lamentat que el president Fabra no haja actuat abans que no el jutge, a l'hora de retirar el síndic portaveu del PP a les Corts Valencianes i s'haja vist forçat a fer-ho després de veure imputat el seu coreligionari polític.

Així doncs, Puig ha avançat que el Partit Socialista es personarà en el cas, perquè considera que la societat valenciana ha de conéixer fins el final i amb totes les conseqüències, tot allò que ha passat sota la responsabilitat de l'exconseller i ara sindic portaveu del PP i perquè segons sembla, “es tractava de fer actes il·lícits consistents en furtar a aquells que menys tenen”.

Sanz critica Fabra

Per la seua part, la síndica portaveu d'Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Marga Sanz, valora com a “insuficient i feble” la decisió de Fabra d'apartar provisionalment el que fins ara ha estat el síndic portaveu del PP a la cambra legislativa valenciana i anuncia que també demanarà responsabilitats sobre les irregularitats realitzades a la conselleria de Benestar Social quan Blasco comandava la gestió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.