Política

política

Acampada independentista a Arbúcies

Serà del 6 al 8 de juliol i coincidirà amb l'Escola d'Estiu de Solidaritat

El col·lectiu Joves per la Independència, l'Ajuntament d'Arbúcies i Solidaritat van presentar ahir l'acampada de Joves per la Independència, que coincidirà amb la II Escola d'Estiu de Solidaritat, del 6 al 8 de juliol a Arbúcies.

L'acampada, batejada amb el nom Estima la Independència aplegarà activitats, xerrades i concerts amb Dr. Calypso, Brams, Eixut, Miquel del Roig, La Iaia, i Taverners. Àlex Garcia i Eulàlia Company, de Joves per la Independència, van explicar que el pressupost no s'ha tancat, però van destacar que el preu de l'acampada és molt reduït (12 euros) per fer-la assequible a tothom. L'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, va mostrar-se orgullós del fet que en els últims 33 anys “Arbúcies no ha tingut cap alcalde que no fos independentista” i va destacar que davant la crisi del sector industrial arbucienc, “una de les apostes és diversificar l'economia, i una acampada jove porta un possibilisme econòmic important”. El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, va explicar que l'escola d'estiu serà sobretot “una escola de formació” en què s'abordarà principalment “l'estratègia cap a la independència”. En les xerrades hi haurà delegacions d'Escòcia i el País Basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.