Política

Crida al moviment independentista perquè s'afegeixi a l'ANC

La restitució de les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch a Montjuïc, que es va aconseguir gràcies a la unitat d'acció de diverses associacions, és l'exemple que ha de seguir el moviment independentista per tal d'assolir l'estat propi. Aquest és el parer d'una de les entitats impulsores del conjunt arquitectònic, l'Associació Josep-Narcís Roca i Farreras (RF), que ha elaborat un manifest amb el qual fa una crida a aquesta acció unitària i la centralitza, a més, a l'entorn de les dues plataformes que més s'han significat últimament en els plantejaments i les accions independentistes: l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), pel seu creixement formidable, i el Pacte Nacional per a l'Autodeterminació (Pacte), que proposa un camí fins ara desconegut cap a l'estat propi basant-se en el dret internacional.

Les dues entitats no tenen filiació política i per això es fa una crida a “tots els que lluiten per la independència” perquè es facin socis de les dues entitats.

“Les úniques vegades de la nostra història recent que hem aconseguit fer un pas endavant ha esdevingut a través d'accions unitàries”, diu el text del manifest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.