Política

POLÍTICA

Marxa i travessia per la independència entre Tossa i Lloret de Mar

Unes dues-centes persones van participar ahir en una marxa i una travessia reivindicatives entre Tossa de Mar i Lloret de Mar. Els participants van sortir cap a Lloret de Mar, on van fer una manifestació, i van fer una travessia fins a Tossa de Mar. Un cop allà, van ser rebuts per una cinquantena de barques amb banderes estelades i van penjar una estelada a la Torre d'en Jonàs, a la muralla històrica d'aquesta localitat.

L'acte, emmarcat en la Marxa cap a la Independència, tenia com a objectiu “despertar les consciències de la població” i copsar la “força i voluntat independentista” que hi ha en aquestes localitats gironines. Segons l'entitat organitzadora, Tossa per la Independència, en aquests actes hi han participat un miler de persones. Durant l'acte es va llegir un manifest i es van oferir “pastissos per la independència” i la venda de marxandatge per a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.