Política

La Usap també serà present l'Onze de Setembre a Barcelona

Catalunya Nord per la independència, la secció nord-catalana de l'ANC organitza dos autocars

La USAP enviarà una delegació i el think tank Opencat ha anunciat la seva participació

La sectorial nord-catalana de l'ANC, anomenada Catalunya Nord per la independència, organitza dos autocars, de moment, per assistir a la manifestació de l'Onze de setembre a Barcelona. Un primer autocar sortirà a les nou del matí i un altre a un quart d'una de la tarda del Casal de Perpinyà, al número 23 de l'Avinguda del Liceu de Perpinyà. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar al 0468388278.

La Usap també

Una delegació de l'equip de rugbi de Perpinyà, la Usap, acompanyarà els representants del col·legi Comte Guifré, d'Òmnium Cultural Catalunya Nord, Ràdio Arrels i el Casal de Perpinyà a la Festa de la Llibertat, la mostra d'entitats que es farà al matí a l'Arc de Triomf i els seus dirigents assistiran a la manifestació a títol personal. La Usap jugarà a Barcelona un partit del campionat francès contra l'equip de Tolosa del Llengua el dissabte següent de la manifestació per un estat propi. En la parada que l'Usap tindrà a la Festa de la Llibertat es vendran entrades per aquest partit que tindrà lloc a l'estadi Lluís Companys.

Per la seva banda, el think tank Opencat, grup de reflexió i influència lligat amb la web d'informació La Clau, ha anunciat la seva presència també a la manifestació per un estat propi ”com a organització transnacional”. Des d'Opencat es considera que ”la Catalunya del sud” es troba en una cruïlla de destins, mentre que s'anuncia el rescat de l'economia espanyola per part de la Unió Europea. Aquesta, com espai de llibertat, equitat i democràcia, però també d'emancipació en el món del futur, pot acollir una contribució catalana directa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.