Política

L'ANC avisa que la manifestació de l'11 de Setembre “és independentista”

La presidenta de la plataforma, Carme Forcadell, recorda que “la primera pancarta és la que compta”

Ja hi ha més de 700 autocars reservats per portar assistents a la marxa de Barcelona

L'organització prepara un segon tren des de Manresa

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, ha avisat aquest dimecres que la manifestació convocada per la Diada de l'Onze de Setembre a Barcelona és “independentista” i ha afegit que “les altres pancartes no compten”.

“Que vingui qui vulgui, però que sàpiga que es comptarà com una manifestació independentista; les altres pancartes no compten, la que compta és la primera”, ha advertit Forcadell durant la roda de premsa per presentar els actes que ha preparat l'ANC.

D'altra banda, l'organització ha assegurat que ja hi ha més de 700 autocars confirmats per tal de portar els assistents des de diverses parts del territori fins a la capital catalana.

L'ANC també ha decidit organitzar un segon tren des de Manresa per anar a la manifestació des del Bages. Des del dilluns ja s'han venut 600 bitllets per als dos trens. Es preveu que l'hora de sortida dels combois sigui entre les tres i les quatre de la tarda. El preu dels bitllets és el mateix que el dels autocars, 10 euros, i les reserves es podran fer a través d'Òmnium Cultural. Les places ocupades entre la seixantena d'autocars que sortiran des de pràcticament tots els municipis del Bages i els bitllets venuts pels dos trens sumen un total de 3.700.

A més, FGC farà el servei d'un dia feiner durant la tarda i nit de l'Onze de Setembre, amb la qual cosa s'amplia les possibilitats per anar a Barcelona per la Diada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.