Política

Mas rep els organitzadors de la manifestació de l'Onze de Setembre

Respon a la sol·licitud feta per l'Assemblea Nacional Catalana

La presidenta de l'ACN, Carme Forcadell, assegura que estan d'acord amb el missatge de l'estat propi llançat pel president català a Madrid

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut aquest migdia els membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), l'entitat que va organitzar la històrica manifestació de la Diada, donant resposta a la petició que l'entitat va sol·licitar fa unes setmanes.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha explicat aquest divendres al matí en unes declaracions a Catalunya Ràdio, que sobretot a la reunió volen “escoltat” i ha destacar que l'entitat està totalment d'acord amb la reivindicació d'un estat català propi que va fer Mas durant la conferència d'aquest dijous a Madrid.

Forcadell s'ha mostrat convençuda que la Diada d'aquest any “canviarà el futur del nostre país”. Forcadell ha considerat sobre el discurs d'ahir que no cal fer un referèndum sobre si som una nació, com va proposar el president, sinó sobre “si volem ser un nou estat d'Europa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.