Política

Paterna disposarà en breu d'un Banc d'Aliments local

La coalició Compromís acusa l'alcalde de “filibusterisme polític” malgrat tenir la majoria al consistori

Compromís per Paterna considera que l'alcalde del municipi “ha intentat fer callar a tots els partits de l'oposició en la sessió plenària celebrada ahir dimecres, emprant tàctiques de filibusterisme polític, esmenant a la totalitat qualsevol proposta que no vinguera del seu equip de govern, quan ell ho té tot guanyat per gaudir de la majoria absoluta. O abstenint-se per tal d'evitar el debat polític i medir-se amb els contraris”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica “que el taló d'Aquil·les de l'alcalde són les formes. Agustí es dedica a desvirtuar qualsevol proposta de l'oposició amb aquestes esmenes, quan podia fer gastar el vot en contra de la seua majoria i pronunciar-se en el debat”.

Els econacionalistes asseguren que la seua coalició procura realitzar propostes realistes, com les mocions que s'han consensuat perquè es reclamen les ajudes a la dependència i el pagament al Patronat Francisco Esteve, mentre en el Partit Popular fugen dels temes que li són incòmodes.

Banc d'Aliments

Quan aquesta proposta que arribava al plenari en format de moció proposada per Compromís, s'ha acceptat la seua retirada per tal d'afavorir la creació d'una Mesa de Treball per tal que el Banc d'Aliments puga tindre alguna oportunitat d'arribar a ser una realitat.

El PP ha intentat esmenar a la totalitat la proposta original, amb l'excusa d'augmentar les ajudes socials en matèria d'alimentació., qüestió aquesta que suposa una despesa de mig milió d'euros anuals en ajudes socials, diners que podríen dedicar-se a moltíssims projectes de prevenció d'exclusió social com per exemple el Banc d'Aliments.

El regidor Ramón afegeix que “no anem a baixar la nostra pressió sobre la necessitat al poble d'un banc d'aliments. Per això reprendrem converses amb comerços, supermercats i grans superfícies dedicades a l'alimentació, a més d'encetar una campanya ciutadana per a informar sobre les iniciatives de Compromís en aquest tema que ja estan funcionant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.