Política

“És una advertència”, l'amenaça del pirata informàtic que ha atacat webs “independentistes”

El ‘hacker' penja un vídeo a YouTube en què explica que ha bloquejat webs “que donen suport a l'independentisme”, entre les quals les de CiU, ERC, ICV, SI, l'ANC i l'AMI

Demana a Rajoy que “actuï no des de la violència però sí des de la justícia”

  • La imatge que acompanya el vídeo del pirata informàtic.

Un pirata informàtic, que s'anomena Lulz Nopt10N, ha reivindicat a través d'unvídeo al YouTube l'atac que va fer dilluns passat a les webs de CiU, ERC, ICV, Unió, Convergència i Solidaritat i d'altres entitats independentistes i catalanistes, entre les quals hi ha l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Associació de Municipis Independentistes (AMI).

El hacker , segons ha avançat l'Ara, ha penjat un vídeo en què argumenta les raons que l'han portat a perpetrar aquest atac en un missatge amb veu robotitzada en què es dirigeix de forma personalitzada a Artur Mas, acusant-lo d'unir-se a “l'esquerra independentista” i de provocar “enfrontaments” entre els catalans i els espanyols. A més, en el vídeo, el pirata informàtic assegura que l'atac perpetrat a una vintena de webs “és una advertència”. “Si CiU no canvia d'idea hauré de piratejar els seus servidors”, amenaça.

El hacker assegura que ha triat les webs “catalanes que donen suport a la independència” i demana a Rajoy que “actuï”, “no des de la violència però sí des de la justícia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.