Política

Margallo creu que el clamor independentista del Camp Nou “perjudica Espanya”

El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació considera que es va donar una “mala imatge” de l'Estat que només va transmetre “desunió”

Al seu entendre, “el gran èxit d'Espanya en la Transició va ser que va oferir una imatge de país unit, d'esforç comú, d'un futur compartit”

El ministre d'Afers Estrangers i de Cooperació, José Manuel García-Margallo, ha considerat aquest dilluns que l'exhibició independentista d'ahir diumenge al Camp Nou, on es va mostrar una senyera gegant i hi va haver crits a favor de la independència de Catalunya, “perjudica” la “marca Espanya” i ofereix una “mala imatge” d'Espanya.

Així doncs, en declaracions a la premsa després d'inaugurar un seminari sobre la marca Espanya, el ministre ha assegurat que “no tenia cap dubte” que el que va passar aquest diumenge durant el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid “perjudica Espanya”. “Em sembla una mala imatge”, ha afegit.

Margallo ha criticat, per tant, que el país hagi donat “una imatge de divisió interna en un moment de convulsió” com l'actual, “en què tots els països del món estan competint per uns capitals escassos”. Segons el titular d'Exteriors, es va donar “una imatge de desunió en lloc d'una imatge d'esforç compartit”.

En opinió de García-Margallo, “el gran èxit d'Espanya en la Transició va ser que va oferir una imatge de país unit, d'esforç comú, d'un futur compartit”. El que va passar ahir “és exactament el contrari”, ha remarcat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.