Política

Camacho demana Mas que prengui nota de “l'èxit” de la concentració a Barcelona

La presidenta del PP de Catalunya assegura que la mobilització “és una lliçó” de milers de persones que reclamen “que no es trenqui la convivència”

Sánchez-Camacho critica que el PSC “no hagi estat del costat dels quals defensen tant Catalunya com Espanya”

La presidenta del PP Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat aquest divendres al president de la Generalitat, Artur Mas, que prengui nota de “l'èxit” de la concentració dels catalans orgullosos de ser espanyols que, segons la Guàrdia Urbana, ha reunit més de 6.000 persones a Barcelona.

La líder del popular ha assegurat que la concentració, convocada pel Moviment Cívic d'Espanya i Catalunya i que reuneix a diversos milers de persones, “ha estat un èxit de la Catalunya silenciosa que no havia alçat la veu, la dels sentiments compartits que se sent tant catalana com espanyola”.

Per a Sánchez-Camacho, la mobilització “és una lliçó” al president de la Generalitat, Artur Mas, de milers de persones que, segons que ha afegit, li reclamen “que no trenqui la nostra convivència”. I ha afegit que mentre Mas “vol dividir i separar, nosaltres volem sumar, perquè d'aquesta manera aconseguirem sortir de la crisi”.

“Demano a Mas el mateix respecte a les persones que han acudit a aquesta concentració que a l'oferta a altres manifestacions a les quals s'ha recolzat des del govern i la televisió pública catalana”, ha afirmat Sánchez-Camacho.

La líder del PP a Catalunya també ha criticat que el PSC “no hagi estat del costat dels quals defensem tant Catalunya com Espanya”, i ha lamentat l'absència de representants socialistes en aquesta mobilització quan, ha recordat, alguns dels seus polítics “sí que van acudir a una manifestació independentista”.

Al seu entendre, la manifestació d'avui “ha fet història a Espanya i a Catalunya” i ha subratllat que s'ha aconseguit sense suport oficial de ningú, mentre que altres mobilitzacions s'han preparat “durant mesos”. “Aquesta és una lliçó al món que aquesta és la veritable Catalunya”, ha subratllat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.