Política

López Tena creu que a la Plaça Catalunya no hi caben 60.000 persones ni que facin “un castell de nou”

Pel portaveu de SI la manifestació del Dia de la Hispanitat demostra que els contraris a la independència són minoritaris

Assegura que fins i tot amb els càlculs més optimistes són 10 vegades menys que els qui es van manifestar l'11-S

El portaveu de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, ha assegurat aquest divendres que la concentració d'aquest matí a Barcelona per reclamar la unitat d'Espanya ha demostrat que, fins i tot amb els càlculs més optimistes, “els qui són partidaris que Catalunya quedi sotmesa a Espanya i que no sigui independent són deu vegades menys que els qui es van manifestar l'11 de Setembre”.

López Tena ha qüestionat les xifres facilitades per la Delegació del govern espanyol a Catalunya, que ha quantificat els concentrats en 60.000. Segons ell, a la Plaça Catalunya no hi caben tantes persones “ni amb un castell de nou amb tres persones per pis i amb folre i manilles”.

De la seva banda, els organitzadors de la concentració han xifrat en més de 10.000 els assistents, mentre que la Guàrdia Urbana ha rebaixat la xifra a 6.000 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.