Política

Un ‘hacker‘ omple de banderes espanyoles el web de La Garriga

El pirata informàtic exigeix la immediata retirada de la placa en favor de la independència que hi ha a l'entrada del poble

Amenaça amb més sabotatges si no es compleixen els seus designis

El web de l'Ajuntament de La Garrigaha estat víctima aquest dimecres al vespres d'un atac informàtic quan un hacker ha boicotejar les notícies de la pàgina inicial amb el missatge “Municipi per l'anti-independència”, acompanyat d'un text i quatre banderes espanyoles. El text, en castellà, exigeix la immediata retirada de la placa en favor de la independència que hi ha a l'entrada del poble i amenaça amb més sabotatges si no es compleixen els seus designis.

El passat 29 de setembre, el ple de l'Ajuntament de La Garriga va aprovar una moció per amplia majoria en què es declarava “territori català lliure”. També es va aprovar la col·locació d'una placa a l'entrada del poble en què si pot llegir “municipi per la independència”. La iniciativa va comptar amb el suport dels 7 regidors de CiU, els 3 d'Acord, els 2 de SI i els 2 d'ICV-EUiA. Els 2 regidors del PSC i l'únic del PP hi van votar en contra. El govern de La Garriga està format per CiU i Acord.

El text complert, penjat a la pàgina web, diu: “No tots els que vivim a La Garriga volem la independència, així que no parleu en nom de tots, no imposeu!!! Això només és una advertència i anirà a més sinó traieu la placa de municipi per la independència. Visca Espanya i Catalunya”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.