Política

Reconeixement de l'ANC a la tasca d'El Punt Avui

El secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana aplaudeix la posició del diari, que Carme Forcadell no dubta en qualificar de “valenta i clara”

El secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, l'ANC, que ahir es va reunir a Vilablareix (Gironès) per tractar de l'estratègia a seguir en els pròxims mesos després de l'èxit de la convocatòria de la manifestació de l'Onze de Setembre, va aprofitar la sessió de treball per fer un acte de reconeixement a El Punt Avui per la seva feina i per la seva posició nacional. “Es tracta d'una posició nacional molt valenta i clara, que no ha adoptat cap altre mitjà de comunicació i que ni a nosaltres ni al país li ha passat desapercebuda”, va dir Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, que va aplaudir la creació de la secció Catalunya vol viure en llibertat, que aquest rotatiu va posar en marxa mesos enrere.

Forcadell va entregar a Xevi Xirgo, director d'El Punt Avui, una reproducció signada per l'entitat d'un pòster de la manifestació de la Diada i va animar el diari a continuar sent portaveu del col·lectiu ciutadà que treballa pel dret a decidir. El prop d'un centenar d'assistents, provinents de les
assemblees locals de tot
el país, es van afegir al reconeixement de la presidenta amb un llarg aplaudiment. Xirgo, després d'agrair el gest de l'entitat i destacar-ne el valor emocional que tenia per a tot el col·lectiu de treballadors, va considerar que l'acte de reconeixement se'l mereixia sobretot l'ANC, per la seva capacitat de mobilització i per
la capacitat aglutinadora i transversal del moviment, a qui va desitjar irònicament una vida curta que signifiqui que el país ja hagi assolit la seva plenitud nacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.