Política

Sabina cedeix la lletra que va escriure per a l'himne espanyol al vídeo de campanya de C's

Rivera i altres membres de Ciutadans reciten la lletra amb l'himne espanyol de música de fons

Albert Boadella, Arcadi Espada, Javier Nart i Juan Carlos Girauta, alguns dels que hi intervenen

Ciutadans (C's) ha presentat aquest dilluns el vídeo que farà servir per la campanya electoral i que utilitza la lletra que el cantautor espanyol Joaquín Sabina va escriure per a l'himne espanyol amb el títol Anteproyectos de letra para el himno nacional (con perdón).

El candidat de Ciudatans, Albert Rivera, ha presentat aquest dilluns a Madrid el vídeo promocional de la campanya, Millor junts, en què amb l'himne d'Espanya de fons, diverses persones reciten la lletra de Sabina. Els protagonistes del vídeo són el mateix Rivera, el dramaturg Albert Boadella, el periodista i escriptor Arcadi Espada, el doctor en Ciències Econòmiques Félix Ovejero, l'advocat Javier Nart i el periodista Juan Carlos Girauta.

Rivera ha explicat que C's va néixer com a “oposició davant el model d'una Espanya fragmentada i que es divideix com vol CiU” i ha assegurat que “farem la feina per aconseguir la unió dels ciutadans”. En aquest sentit, s'ha mostrat confiat que “a Catalunya tenen espanyols que defensaran la convivència, la igualtat i la llibertat”. Rivera ha remarcat la necessitat de “fer reformes en aquest país” per “garantir les llibertats i la igualtat davant la llei front aquells governs com el d'Artur Mas que incompleixen les sentències”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.