Política

Els diputats del Congrés perden 30 iPads en menys d'un any

La Mesa del Congrés anuncia que a partir d'ara ja no substituirà els terminals que s'hagin perdut o hagin estat robats

La notícia revoluciona les xarxes socials, sobretot pel moment actual de crisi econòmica

El Congrés dels Diputats va entregar una iPad a cadascun dels 350 diputats que va ser escollits el 20 de novembre de l'any passat i es va quedar 30 més de reserva per a reposicions, però ja només li queden dos tabletes. En menys d'un any, els diputats han esgotat els iPads de reserva.

Per aquest motiu, la Mesa del Congrés ha decidit que, a partir d'ara, els diputats que perdin les terminals o que hagin patit un robatori no podran tenir una nova tableta a càrrec de la cambra baixa.

La notícia ha revolucionat les xarxes socials, sobretot davant la crisi econòmica que viu el país. Davant el rebombori creat, un diputat del PP i secretari quart de la Mesa del Congrés, Santiago Cervera, ha remarcat que els diputats han de retornar els terminals un cop s'acaba la legislatura. Aquest diputat ha considerat que “no és estrany” que “un número” de tauletes “puguin perdre's” perquè els diputats viatgen “totes les setmanes”. A més, ha remarcat que si els roben el terminal, els diputats han de presentar una denúncia per a la seva “eventual reposició”.

Cervera ha volgut remarcar que “no consta cap ús indegut o intrusió no autoritzada des d'iPads robats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.