Política

Un centenar de professionals signen un manifest de suport a Mas

Es presenten com a “catalanistes i progressistes”, alguns vinculats abans al PSC, i defensen que el candidat de CiU “uneixi els partits catalans al voltant de l'estat propi

Salvador Giner, Xavier Bru de Sala i Rubert de Ventós, entre d'altres

Un centenar de professionals i personalitats de diferents àmbits polítics i socials, alguns anteriorment vinculats amb el PSC, han firmat un document de suport al president Artur Mas, segons ha informat Catalunya Ràdio.

El text, que es titulat Per l'estat propi, la cohesió i el progrés social, defensa que Catalunya pugui constituir-se com un Estat dins d'Europa i els firmants es presenten com a “gent de conviccions catalanistes i de pensament progressista”. Demanen a Mas que uneixi tots els partits catalans al voltant de l'estat propi, superant les tradicionals barreres dels partits polítics.

Entre els signants hi ha el sociòleg Salvador Giner, el periodista Xavier Bru de Sala, el catedràtic de Ciència Política Ferran Requejo i el dissenyador Lluís Juste de Nin, entre d'altres. També s'hi troben noms vinculats abans als socialistes catalans, com l'exresponsable de Ciutadans pel Canvi Gabriel Fernández Díaz, l'exdiputat del PSC Pere Aiguadé o el filòsof Xavier Rubert de Ventós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.