Política

“Artur Mas, apallissat a Brussel·les”, a ‘El Mundo'

El Mundo recull queuna periodista del Svenska Dagbladet ha titllat de “deshonest preguntar si volen una Catalunya independent”

Un diputat escocès va afirmar que el de Mas és un discurs “ple de contradiccions”

El rotatiu espanyol El Mundo, ha assegurat que Artur Mas ha estat “apallissat” a Brussel·les. En concret, han remarcat la pregunta de la corresponsal sueca del Svenska Dagbladet, que ha titllat de “deshonest preguntar si volen una Catalunya independent dins de la UE”. La periodista escandinava també ha dit que “probablement altres països a més d'Espanya vetarien l'entrada de Catalunya a la Unió.”

D'entre les crítiques al president recollides per El Mundo, també hi ha la del diputat escocès David Martin, que “va recriminar al president que tingui un discurs minat de contradiccions.” El diputat va afegir que “no entenc que refusi compartir recursos amb Espanya però sí amb la Unió Europea.” Finalment, el diputat escocès li ha dit que “no està en les seves mans vincular en la mateixa pregunta la independència de Catalunya amb la pertinença de la UE”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.