Política

Compromís per Paterna denuncia el balafiament de diners perquè arribara Ikea al municipi

La formació assegura que l'Ajuntament va pagar 616.169 euros per un pla d'accessos que ja no es construirà

La multinacional sueca del moble s'instal·larà finalment a Alfafar

Compromís per Paterna ha denunciat el balafiament de diners que l'alcalde de la localitat, Lorenzo Agustí, ha fet per aconseguir que la multinacional Ikea s'instal·lara al terme municipal, cosa que finalment no s'ha produït. “Agustí va vendre la pell de l'ós avanç de caçar-lo”, critica el regidor Juanma Ramón.

Segons explica l'edil, l'Ajuntament ha gastat 616.169 euros en honoraris tècnics per a l'elaboració del pla d'accessos a la zona d'Heron City on va assegurar que s'instal·laria la multinacional del moble. “Ara, però, ens trobem sense l'Ikea, sense sector urbanitzat i amb la Societat Urbanística Municipal (Sumpa), que va pagar eixe pla d'accessos, en concurs de creditors”, ha subratllat Ramón.

El representant de Compromís acusa l'alcalde de no saber negociar amb la multinacional i de manca de tacte a l'hora de gestionar l'arribada del negoci als terrenys de Paterna. “Molta gent havia posat les seues esperances laborals en els anuncis mediàtics d'Agustí”, ha conclós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.