Política

Ciscar no descarta reprendre la negociació sobre el Parc Ferrari

La Generalitat ha trencat l'acord amb un possible inversor perquè aquest no ha acceptat la condició de “despesa zero”

El vicepresident del Consell, José Ciscar, ha deixat oberta la porta a la instal·lació del Parc Ferrari a la localitat de Xest després que ahir el Consell va trencar les negociacions amb un fons d'inversió per a la construcció d'aquest parc temàtic. Segons explicava la Generalitat, aquest inversor, amb qui s'ha negociat durant els últims mesos, no ha acceptat la condició imposada pel govern valencià, que el projecte no implicara cap cost per a l'Administració.

Ciscar no ha descartat que “es reprenguen” les negociacions “sempre que la inversió siga privada i no coste un euro als valencians”. “No donem per trencat res –ha insistit–, tenim un plantejament i segueix obert”. El vicepresident ha apuntat que l'interés de la marca Ferrari per vindre a València “segueix existint”, passa que “l'empresa que va vindre a negociar, en principi, no vol assumir les condicions” proposades pel govern valencià.

Negociació

L'empresa ha mostrat “interés” en uns terrenys que són propietat de la Generalitat. Aquests terrenys “tenen un valor i els hem taxat”, ha dit Ciscar. El portaveu també ha recordat l'interés de l'empresa pel circuit Ricardo Tormo. “Hem posat tot damunt de la taula i ells han considerat que no era interessant”, ha subratllat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.