Política

El PSC recorda en un vídeo la campanya del PP contra l'Estatut

Els socialistes contraposen els afalacs que destacats dirigents populars dedicaven a Catalunya en un vídeo recent amb declaracions anteriors menys amables

Recuperen les falques de ràdio en què el PP d'Andalusia carregava contra la immersió lingüística

  • VÍDEO: Nou espot electoral del PSC

El PSC ha llançat aquest diumenge un espot electoral com a rèplica del que va difondre recentment el PP en què destacats dirigents populars espanyols declaraven la seva estima per Catalunya.

Al vídeo, titulat Al PP li agrada Catalunya. Des de quan?, els socialistes contraposen els afalacs del president del govern espanyol, Mariano Rajoy; l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella; la secretària general del partit, Dolores de Cospedal; el vicesecretari general de Política Autonòmica, Javier Arenas, i el vicesecretari d'Organització del partit, Carlos Floriano, amb declaracions anteriors del PP menys amables amb Catalunya. A més, recorden la campanya que va emprendre contra l'Estatut amb fragments de les falques de ràdio que el 2006 va difondre el PP d'Andalusia on es sentien comentaris com: “A Catalunya és obligatori estudiar en català i no es pot estudiar en espanyol que és la llengua de tots perquè Zapatero ho consent i Chaves ho recolza”. Aquella campanya va coincidir en el temps amb les negociacions de l'Estat a Madrid.

L'espot acaba amb les paraules del vicepresident del Parlament Europeu Aleix Vidal-Quadras –que va advertir que la Guàrdia Civil hauria d'actuar davant de la independència– i amb les de l'expresident José María Aznar, que va alertar que la independència posaria en joc la “integritat” de Catalunya.

El PSC ha presentat el vídeo durant el míting que ha celebrat a Santa Coloma de Gramenet. Bona part dels 1.600 assistents a l'acte han rebut les imatges dels dirigents del PP amb una sonora esbroncada, sobretot quan sortien l'expresident Aznar i el president Mariano Rajoy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.