Política

POLÍTICA MUNICIPAL

Serinyà decideix ser “territori català lliure”

Serinyà s'ha afegit als municipis que s'han declarat “territori català lliure i sobirà” després que en el darrer ple es va aprovar la moció corresponent, que havia estat presentada de manera conjunta pels grups d'ERC (al govern) i CiU (a l'oposició).

Hi van votar a favor els republicans i els convergents (la portaveu d'aquest grup, però, no va assistir al ple), mentre que la representant del PSC (a l'oposició) va votar-hi en contra. El document l'havia proposat l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI), al qual l'Ajuntament de Serinyà està adherit.

Després de la decisió de Serinyà, la comarca del Pla de l'Estany ja té tres municipis que han aprovat la moció sobiranista. En les setmanes anteriors ho havien fet Porqueres i Fontcoberta, governats –com Serinyà– per ERC o independents vinculats a aquest partit. El Pla de l'Estany és de les comarques on tots els seus ajuntaments (onze) s'han adherit a l'AMI. A més, també s'hi ha adherit el Consell Comarcal. Tot fa pensar que a curt termini la resta d'ajuntaments aprovaran la moció per declarar-se “territori català lliure i sobirà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.