Política

El PSC demana el vot útil per ser segona força

Marina Geli alerta que si CiU té la majoria endurirà la política de retallades

La número dos del PSC per Girona, Marina Geli, va demanar ahir, a Sant Feliu de Guíxols, el vot útil per al PSC com a alternativa per frenar la política de retallades de CiU. Segons Geli, això només es podrà assolir si el PSC és la segona força al Parlament de Catalunya.
L'exconsellera de Salut va posar com a exemple l'eficient i descentralitzat sistema de sanitat, en el qual “la retallada del 10% del pressupost que ha fet CiU ha fet molt mal”. A més, va aprofitar per carregar contra la gestió actual perquè, a parer seu, no té cap projecte sanitari i deixa els existents “al calaix”. En la línia de defensar el vot útil per al PSC, Geli va advertir que no es pot confiar en CiU perquè “han estat còmplices que el PP hagi suprimit l'assistència universal”, i això suposarà la pèrdua de la targeta sanitària “a un 10% dels catalans”. Geli va recordar Ernest Lluch, en el dotzè aniversari del seu assassinat, com a exemple de la defensa i l'aposta per un sistema sanitari públic. “Demanem el vot útil per al PSC, perquè és el vot que hauria fet Ernest Lluch”, va dir. Des del PSC gironí proposen recuperar el projecte de l'hospital Trueta i la creació de més centres de salut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.