Política

Gran expectació internacional pels resultats del 25-N amb 40 mitjans estrangers acreditats

Més de 5,4 milions de persones estan convocades a les urnes aquest diumenge

Joana Ortega compareixerà cap a les 22.30h d'aquest diumenge per informar dels resultats provisionals

L'expectació que ha generat les eleccions d'aquest 25-N a Catalunya entre la premsa internacional es fa evident en el nombre de mitjans estrangers acreditats, un total de 40, que seguiran el resultats des del Centre de Difusió de Dades, que el govern ha situat a la seu del Parlament de Catalunya. En total, el nombre de mitjans acreditats al Centre de Difusió de Dades són 70, segons el govern.

El cens electoral per a aquestes eleccions és de 5.413.769 persones, de les quals 156.517 són residents a l'estranger, que en el cas dels EUA han pogut votar fins aquest mateix dissabte. S'escolliran 135 diputats i s'han proclamat oficialment 64 candidatures en les 4 circumscripcions electorals.

Segons ha informat aquest dissabte la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, el dispositiu electoral està format per 2.718 col·legis i 8.130 meses electorals. Hi haurà 24.390 membres titulars de les meses electorals i 48.780 membres suplents, així com 4.834 representants de l'Administració.

Ortega compareixerà cap a les 22.30h d'aquest diumenge per informar dels primers resultats provisionals de les eleccions al Parlament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.