Política

política

Caldes dóna a Càritas la paga extra de Nadal

La proposta es va aprovar ahir per unanimitat en el ple municipal

Els regidors de l'Ajuntament de Caldes de Malavella van acordar ahir per unanimitat renunciar a la paga extra de Nadal en solidaritat amb els treballadors del sector públic, i la part que s'estalvia l'Ajuntament es destinarà a serveis socials a través de Càritas. Els regidors van renunciar a la part proporcional dels ingressos que reben en concepte d'indemnitzacions o –en el cas de l'alcalde– a la paga extra del sou. En total són uns 9.000 euros.

L'alcalde, Salvador Balliu (CiU), va explicar que cada cop hi ha més sol·licituds del Banc dels Aliments. El portaveu del PIC, Joan Colomer, va recordar que el seu grup ja ho va proposar l'any passat i va recuperar la proposta al setembre.

En el ple també es va aprovar (amb els vots en contra del PIC i l'abstenció d'ERC i PP) l'increment de la quota fixa del rebut de l'aigua, que serà de 0,75 euros per abonat i mes, i el recàrrec que es pagarà pels rebuts retornats (un 10% del rebut a partir dels 40 euros), mesura que es va aprovar per unanimitat. ERC i PIC van criticar que l'increment de la tarifa sigui igual per a totes les zones, en comptes d'aprofitar per igualar les diferents zones del municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.