Política

L'alcalde de Sabadell confirma que està imputat per un presumpte cas de corrupció urbanística

Manuel Bustos defensa la seva innocència i es mostrat convençut que al seu consistori no s'ha comès cap irregularitat

Els Mossos escorcollen des de primera hora l'Ajuntament de Sabadell per un presumpte cas de cobrament de comissions

Manuel Bustos, alcalde de Sabadell i president de la Federació de Municipis, ha admès, en declaracions a diverses emissores de ràdio, que està “denunciat” en un presumpte cas de corrupció urbanística que investiga el jutjat número 1 de la ciutat vallesana. En concret, Bustos ha explicat que està imputat “com a màxim responsable de l'ajuntament”, però que és innocent i que té la consciència tranquil·la. De fet, l'alcalde de Sabadell ha assegurat que si es demostra que no és així, dimitirà.

Els Mossos d'Esquadra estan escorcollant des de primera hora d'aquest dimarts les dependències de l'Ajuntament de Sabadell en el marc d'un presumpte cas de corrupció, segons han confirmat també fonts judicials. Es tracta d'una operació que està dirigida pel jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell, que ha decretat secret de sumari. El fiscal Fernando Bermejo s'ha personat al registre a les dependències municipals.

Els Mossos d'Esquadra de moment només confirmen que hi ha un dispositiu en marxa i no donen més detalls d'una operació que estan fent en col·laboració amb el fiscal anticorrupció. Però, altres fonts, detallen que l'operació tindria a veure amb el presumpte cobrament de comissions. Hi ha gran expectació de veïns i mitjans de comunicació a les portes de la seu central de l'Ajuntament de Sabadell, que és un dels llocs en els quals ha entrat el dispositiu policial.

Els agents també han entrat a la seu de Grup Cassa per requerir documentació relacionada amb la causa, però que no té a veure amb l'empresa si no amb una de les seves filials, segons ha informat fonts de l'empresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.