Política

Bustos: “Tinc la consciència tranquil·la, la meva gestió és transparent i noble”

Imputen l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i la tinent d'alcalde d'Economia, Montserrat Capdevila, per un presumpte cas de corrupció urbanística

Ja hi ha 12 detinguts, entre els quals hi ha l'exregidor del PP, Jordi Soriano, i diversos empresaris

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha defensat la seva gestió “honesta, transparent i dins de la llei” i la del seu equip en el govern municipal, i ha informat que l'han denunciat per omissió del deure de perseguir delictes. “Tinc la consciència tranquil·la, la meva gestió és transparent i noble, i m'explicaré tant com vulguin i allà on vulguin perquè no tinc res a amagar”, ha indicat el socialista Bustos.

L'alcalde socialista ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la una del migdia després de conèixer's que els Mossos d'Esquadra escorcollaven des de primera hora l'Ajuntament de Sabadell per un presumpte cas de corrupció urbanística. De moment, ja hi ha 12 detinguts, entre els quals hi ha l'exregidor del PP, Jordi Soriano, i el president del gremi de constructors de Sabadell, Melquíades Garrido, oncle de l'alcalde, el socialista Manuel Bustos.

L'alcalde de Sabadell, que ha demanat al PSC que deixi en suspens els seus càrrecs dins el partit, ha assegurat que si de les diligències es desprèn que alguna persona familiar, càrrec electe o de confiança ha comès irregularitats espera que “li caigui tot el pes de la llei” i ha assegurat que ell com a màxim responsable del consistori també actuarà. I després de posar-se a disposició de la justícia per facilitar la seva feina, li ha demanat que actuï amb celeritat. Bustos ha detallat que els Mossos s'han endut del seu despatx papers oficials de la Diputació de Barcelona.

L'alcalde confia “plenament que el final de tot aquest procés sigui només un mal son”, i ha advertit que treballarà en cos i ànima “per recuperar l'honorabilitat de l'Ajuntament de Sabadell, els seus treballadors i la seva persona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.