Política

judicial

Nova querella de Xavier Crespo contra el cap de l'oposició de Lloret de Mar

L'exalcalde acusa Marc Fuertes d'haver trencat les mesures cautelars i d'haver mantingut difamacions als webs del Millor

Els Mossos investiguen els portals

La jutgessa ha acceptat a tràmit una altra querella de Xavier Crespo, exalcalde de Lloret de Mar i diputat electe de CiU, contra Marc Fuertes, portaveu del Millor, principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Lloret. És un capítol més de les diverses querelles que polítics locals de CiU han interposat contra Fuertes per injúries i calúmnies. En aquest cas, es denuncia que el cap de l'oposició hauria trencat les mesures cautelars dictades l'any passat per evitar que seguís amb les presumptes difamacions a través dels diversos portals web de la formació. Per aquesta nova causa haurà d'anar a declarar a final de gener com a imputat. Tanmateix, la jutgessa ha ordenat als Mossos d'Esquadra que investiguin les connexions i comunicats que s'han fet als portals els últims mesos.

“Sempre he confiat en la justícia; encara que és lenta i té falta de recursos, fa la seva feina; espero que s'acabi aviat”, va assegurar ahir Crespo. L'exalcalde va acusar Fuertes d'haver trencat “d'una manera flagrant les mesures cautelars interposades” i d'haver utilitzat “eines poc democràtiques per fer-se lloc a la política i fer mal”.

Fuertes es defensa

Fuertes va negar ahir totes les acusacions i va assegurar haver complert les mesures cautelars: “No només he retirat els articles que feien referència a la dona de Crespo, sinó tots els butlletins d'aquella època”, va assegurar. Fuertes va contraatacar i va acusar els dirigents de CiU de “presentar una querella cada setmana a veure si l'encerten” i va denunciar “indefensió”, perquè “avui encara no se sap de què se m'acusa; presenten moltes denúncies, però no han demostrat que res del que he dit no sigui veritat”, va afegir el líder del Millor.

Aquest nou episodi judicial coincideix amb la publicació, fa pocs dies, d'un nou butlletí en paper del Millor amb fortes crítiques contra CiU, l'exalcalde i Romà Codina, l'actual batlle del municipi.

LES FRASES

És totalment fals que hagi trencat les mesures cautelars
Marc Fuertes
portaveu del millor a l'ajuntament de lloret
Ells s'han aprofitat que la justícia és lenta i té falta de recursos; espero que s'acabi aviat
Xavier Crespo
Exalcalde de lloret de mar i diputat electe de ciu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.