Política

política

L'oposició de Lloret tomba el pressupost de la ràdio

L'aprovació dels pressupostos de Lloret de Mar per al 2013 continua encallada després que ahir els grups de l'oposició van tombar la proposta de pressupost per a la ràdio local, Nova Ràdio Lloret, que puja a 341.360 euros. El grup del PSC va argumentar ahir que és una xifra molt elevada si es té en compte que només hi ha un programa (Bon dia Bona hora). “Hem demanat que facin una proposta real de fins on poden arribar. És diner públic, els mateixos treballadors ho han de tenir en compte, potser el ciutadà no entén que només es faci un programa en directe, la resta és radiofórmula”, va dir ahir Anna Pascual (PSC). El pressupost de la ràdio només va ser defensat per l'equip de govern (CiU i ERC). Dilluns vinent es preveia poder fer el ple del pressupost general de l'Ajuntament, però s'ha ajornat, i Arseni Frigola, regidor d'Hisenda, creu que es farà durant la setmana vinent, i destaca que s'està treballant per arribar a acords.

Des del PSC es critiquen els pressupostos (de 59.151.720 euros, una mica més que el 2012) perquè els consideren continuistes, i el seu portaveu, Joan Bernat, és partidari de paralitzar “els equipaments plantejats que Lloret no es pot permetre” (com ara la caserna) i dedicar la inversió a equipaments de futur reals, com ara la remodelació de l'avinguda Just Marlès. També proposa rebaixar els sous dels regidors i les aportacions a grups polítics. El portaveu del MILLOR, Marc Fuertes, considera que amb el pressupost “es continua malbaratant”. A més, va criticar que l'equip de govern no vulgui discutir-los amb el seu grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.