Política

El PP demana a Duran que aturi el pacte entre CiU i ERC

Herrera proposa un acord entre tots els partits abans de la investidura

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, va demanar ahir al líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, que “eviti l'acord contra natura” entre CiU i ERC. Millo va apel·lar al caràcter moderat de Duran perquè intercedeixi en les negociacions i faci entrar en raó el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas. Segons Millo, encara hi ha marge de maniobra per “corregir l'error” que representaria un acord entre CiU i ERC i va proposar la fórmula del govern de concentració com l'única per sortir de la crisi i evitar la confrontació diària amb el govern estatal.

Per la seva banda, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, és partidari d'exhaurir el termini per a la investidura d'Artur Mas per garantir un acord entre totes les forces parlamentàries sobre el dret a decidir i sobre la reorientació de les polítiques econòmiques. “No passa res si s'ajorna la investidura i es comencen a fer bé les coses tant en el terreny nacional com en el terreny econòmic”, va destacar ahir al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.