Política

L'ANC beneeix l'acord de governabilitat entre CiU i ERC

Malgrat que la tradició va desapareixent, sempre és bo en tot nou matrimoni rebre una benedicció. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), com a mare de la marxa per la independència de l'11-S i pare que controla que la flama es mantingui viva, ahir va beneir el pacte entre CiU i ERC que garanteix l'estabilitat al govern i una consulta per la independència l'any 2014.

En un moment en què la situació política del país és convulsa per les sacsejades mediàtiques que pronostiquen un futur tenebrós, l'ANC afirma que el pacte suposa un pas en el camí “de la unitat política i social”. S'encara “un nou marc polític de llibertat col·lectiva en el qual podrem disposar d'instruments adequats per a sortir de la crisi i construir entre tots el model de país que necessitem”.

Precisament, en la línia de cooperació i “ferma disposició” de participació que anuncia l'Assemblea perquè la consulta no es faci “més enllà” del 2014, la plataforma Catalunya diu prou, formada per empresaris i autònoms declarats insubmisos fiscals, va anunciar ahir que l'ANC se suma a la campanya després de mesos de contactes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.